Ahad, September 28, 2008

Assalamu'alaikum wbt..


Hari ni tergerak hati untuk buka e-mail..(slalunya amat malas untuk buka..huhu~)


Tiba2 terjumpalah sekeping e-raya card seperti yang tertera di bawah ini...



Fikir punya fikir. di manalah mau ku simpan kad yang di 'design' oleh designer hebat ini..Jadi, aku ambik keputusan untuk mengabadikannya di ruangan blog ku.hehe~


aku tak pandai mendesign, makanya, buat Bro.Adlan, terima kasih bebanyak ye..Maaflah, tiada balasan yang hebat dariku..Hanya ungkapan terima kasih yang mampu kuberikan..dan trimas juga sebab sudi menziarahi laman blog yang amatlah keanak2an dan tidak hebat ini..Harap ada tunjuk ajar daripada Bro.Adlan untuk sebarang kekurangan di sini..


Katanya :
'Just a quick design for you guys.'
quick design but very nice.. amat menghargainya..Arigato Gozaimas!


3 ulasan:

myadlan berkata...

alahai.. segan plak sy..

takde la hebat pun. biasa2 je. ingat nak letak gambar masjid UIA tapi xjumpe gambar yang cantik. so letak gambar sendiri macam poyo sket.. :P

munadhia berkata...

hehe..rendah diri la plak.. sronoknya tgh praktikal..
haa.. encik adlan ni bdk smakl ek?? sy duk area smakl dulu. mnjalara. ada kazen name adam dulu kt c2.dn sy jgk nyaris2 skol smakl..tu la..da dpt pluang g skol agama lpaskan.. sbbnya takot dok asrama..hehe..last2 bru nyesal..huhu~
neway, slamat ari raye yep.. maaf utk sgala slh silap d cni..
mntak tnjuk aja jgk..tq.

Moon berkata...

Salam izyan...


Eid Mubarak ukhti... kul 'am wa aantum bikhair utk semua....

:)