Khamis, Jun 04, 2009

Ditag. Syukran!


Peraturan nak jawab tag ni ialah:


1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Siti Rahimah aka IM. seorang kawan kepada kawan. Akhirnya kami menjadi kawan kerana dikenalkan oleh kawan. Semoga persahabatan kami bertambah erat. ukhwah fillah abadan abada. insyAllah. Im terima kasih untuk segala2nya. =)


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
(selalu kena bagi hobi dan fakta. takpe2. i'll try.)

Faktanya adalah :
1) Punya ayah yang hebat bernama Jamil bin Hamzah
2) Punya ibu yang penyayang bernama Engku Halimah
3) Punya abang bernama Muhammad Fathi
4) Punya abang bernama Muhammad Fakhari
5) Punya abang bernama Muhammad Faiz
6) Punya adik lelaki bernama Muhammad Fadhil
7) Punya adik perempuan bernama Nik Maisarah
8) Punya adik perempuan bernama Nik Irdina
9) Punya satu keluarga yang besar, 9ahli untuk keluarga asas
10) Maka wujudlah, one happy family at home =)
(Ya Allah, atas tautan ikatan kekeluargaan kami ini, pertemukan kami kembali di syurga-Mu kelak di kalangan hambaMu yang beriman. amiin)

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.siapakah mereka...

1) Syibrah- sahabat terbaik. Berkongsi suka dan duka bersama mengeratkan hubungan kita. Selamanya semoga hubungan kita tiada sengketa.
2) Sarah-sasyah- Yang lembut bicara dan tutur kata, juga lembut perilakunya. =)
3) Ilah- Yang jauh di mata dekat di hati. Yang dirindui sentiasa. =)
4) Nor- Yang jauh menuntut ilmu. Yang jauh mengejar cita2. Bukan di puncak tetapi di benua.=)
5) Ayuni- Seperjuangan kita tanpa disangka. Berubah kita kerana tarbiyah, ikatan kita ukhwah fillah. =)
6) Mastura- Bersama kita tak lama, tapi persahabatan kita selamanya. insyaAllah. =)


n jgn lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda:"

4 ulasan:

..+fatihah+.. berkata...

izyan.. syibrah ade blog ke?

syibiehoney berkata...

ade la.hehe
tp x de gapesgt pom......huhu
x pnah ag jupe tiha since msk gombak...
dimanakah kamu?

~daLiLaH~ berkata...

yan..ila xreti la..hehe

munadhia berkata...

amek, copy paste je ilah.hehe. tu tnda yan ingat dan sayang kat ilah.hehe~ ;)